Payrolling

“Wij maken matches en creëren banen”

Salarisadministratie uitbesteden

Het voeren van een correcte salarisadministratie vergt energie. Er moet nauwkeurig gewerkt worden, vaak onder tijdsdruk. Vertraging en fouten komen daarom gevaarlijk snel voor. Het uitbesteden van uw salarisadministratie is daarom vrijwel altijd een nuttige investering. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, met het uit handen geven van uw loonadministratie bespaart u tijd en geld.

Bij Singel bent u ervan verzekerd dat al uw loonstroken en jaaropgaven, inclusief mutaties en aangiftes, correct en tijdig worden verzorgd. Ook de uitbetaling van salarissen nemen we voor onze rekening. U houdt tijd over om te ondernemen… en omdat u geen kosten hoeft te maken voor intern personeel of een accountant, bent u ook nog goedkoper uit.

 

Salarisadministratie op maat: van alle kennis voorzien

Ieder bedrijf is anders. De adviseurs van Singel kijken naar de unieke situatie van uw organisatie en leveren advies op maat. Persoonlijk contact staat centraal en Singel staat altijd klaar voor het beantwoorden van vragen omtrent wijzigingen in uw bedrijfsvoering, groei of krimp van het personeelsbestand, etc.

 

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen op het gebied van personeelsadministratie (meer informatie).

Wat kunnen we van u overnemen?

Offerte op maat

Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur!

ALLE DIENSTEN

Werving & Selectie Payrolling Zzp bemiddeling P&O en Juridische begeleiding Stages & proefplaatsingen (MVO)