Stage bij Singel

24 - 40 uur per week | Utrecht
Solliciteer

Functiebeschrijving

Singel Personeelsdiensten is een ambitieuze en snelgroeiende payroll- en uitzendorganisatie die het juridisch werkgeverschap van bedrijven overneemt. Wij zijn expert op het gebied van payroll en werkgeverschap in de sectoren bouw, onderhoud en techniek. Singel Personeelsdiensten is samen met Baanmakelaar Werving & Selectie en MKBid Internet Diensten onderdeel van Singel Bedrijven Centrum. Wij zijn in het hele land actief en ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Singel Personeelsdiensten biedt regelmatig stageplaatsen voor MBO studenten uit de richtingen Personeel & Organisatie, Accountancy & Bedrijfsadministratie en andere aanverwante relevante studierichtingen. Stagiair(e)s krijgen een goed beeld van het werk bij een uitzendbureau en een  payrollorganisatie en zij worden actief betrokken bij de bedrijfsvoering.

De stages duren minimaal 3 maanden en starten elk jaar in ieder geval in februari en/of september. Heb je interesse in een stageplaats bij ons groeiende bedrijf? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie onder vermelding van ‘Stageplaats’ naar info@singelpersoneel.nl t.a.v. Odette van der Heijden. Maak duidelijk voor welke periode en voor hoeveel uur je een stage zoekt.

Houd er wel rekening mee dat wij, op verzoek van de scholen, ruim van tevoren besluiten over de beschikbare stageplaatsen. Wees dus op tijd en stuur je verzoek tijdig in!

Andere vacatures

Accountmanager

Noord-Holland |  40 uur p/w

Midoffice medewerker

Utrecht  |  32 -40 uur p/w

Stages

Utrecht  |  24 – 40 uur p/w

Vacatures

Relatiemanager

Utrecht  |  40 uur p/w

Accountmanager

Noord-Holland |  40 uur p/w

Midoffice medewerker

Utrecht  |  32 – 40 uur p/w