Vacatures

Accountmanager (40 u p/w)

Singel personeelsdiensten – Noord-Holland

Singel Personeelsdiensten is een werving- en selectiebureau voor personeel in de bouw en techniek bouw, schilder en technische branche. Als accountmanager is het maken van de juiste match en het onderhouden van persoonlijk contact de kerntaak. Wij zijn landelijk actief met vestigingen in Zuid-, Midden- en Noord-Nederland. Wij groeien hard en zijn bezig het aantal vestigingen uit te breiden. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar accountmanagers die van aanpakken weten en met ons mee willen groeien!

Relatiemanager (40 u p/w)

Singel Personeelsdiensten – Utrecht

Wij groeien erg hard en hebben versterking nodig op het gebied van relatiemanagement. Is persoonlijk contact houden met klanten wat jij het liefst doet op een dag? Kun jij net zo goed nieuwe relaties opbouwen als dat je bestaande relaties kunt onderhouden? Lees dan verder!

Medewerker Midoffice (32 – 40 u p/w)

Singel Personeelsdiensten – Utrecht

Ter uitbreiding van onze afdeling Relatiemanagement zijn wij op zoek naar een medewerker Midoffice voor 32 – 40 u p/w. De Medewerker Midoffice fungeert als schakel tussen de afdeling administratie en de relatiemanagers. Lees meer over deze veelzijdige functie.

Stages (24 – 40 u p/w)

Singel Personeelsdiensten – Utrecht

Singel Personele Diensten biedt regelmatig stageplaatsen voor MBO studenten uit de richtingen Personeel & Organisatie, Accountancy & Bedrijfsadministratie en andere aanverwante relevante studierichtingen. Lees verder voor de mogelijkheden.

Kantoor

Tennesseedreef 13R
Utrecht, 3506 GA

Contact Us