Zzp-bemiddeling

“Wij maken matches en creëren banen”

 

Ondersteuning voor het werken met zelfstandigen

Singel is een gespecialiseerd intermediair voor het bemiddelen van de zzp‘er in de bouw, onderhoud en techniek. Wij verzorgen de opdrachtbevestiging (DBA proof), registreren gewerkte uren en versturen overzichtelijke facturen. Facturen worden binnen 14 dagen voldaan en op de rekening van de ZZP’er(s) bijgeschreven. De opdrachtgever ontvangt één overzichtelijke inkoopfactuur van alle ZZP uren en maakt hier met Singel een coulante betaalafspraak over.

Offerte op maat

Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur!

Meer informatie? Neem contact met ons op

ALLE DIENSTEN

Werving & Selectie Uitzenden en detacheren Payroll HR begeleiding Nieuwkomers (MVO)

Singel biedt financiële zekerheid én administratieve verlichting

Zodra uw opdrachtgever betaalt, voldoen wij direct en automatisch uw creditnota. Optioneel kunt u kiezen voor gegarandeerde betaling van 95% van uw creditnota, na 7 dagen. Het financiële risico van wanbetaling ligt dan bij ons. Alle administratie kunt u 24 uur per dag online inzien en aanpassen via een beveiligde omgeving op internet..

U geeft per opdrachtgever (eenmalig) aan ons door welke afspraken u gemaakt heeft. Vervolgens geeft u wekelijks de te factureren uren aan ons door. Wij zorgen voor facturatie naar uw opdrachtgever en sturen u een creditnota. Onze creditnota is feitelijk uw verkoopfactuur.

Singel, hét Arbeidsbemiddelingsbureau voor zzp’ers